Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εκλογές ΙΣΚ 2011

Αξιότιμε συνάδελφε,

Η εκλογική διαδικασία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων από την εποχή, που η δημοκρατία εγκαταστάθηκε ριζικά στη κοινωνία μας. Εξάλλου, είναι γνωστό πως, όσες πιο πολλές οι φωνές, τόσες πιο πολλές και οι γνώμες, οι οποίες μετουσιώνονται σε πράξεις μέσα από συλλογικές διαδικασίες.
Η υπεράσπιση της δημοκρατίας αποτελεί υποχρέωση. Έτσι και εμείς στον συνδυασμό μας, νιώθουμε το χρέος και πάνω απ’ όλα θέλουμε, να υπερασπίσουμε τον σύλλογό μας, που στη ροή των τελευταίων ετών φαντάζει αδύναμος και άτολμος. Η κύρια αδυναμία του, βέβαια, επικεντρώνεται στη μη προσέλκυση νέων ιατρών, στους οποίους δεν παρέχονται κίνητρα, ώστε να αγκαλιάσουν και να προστατέψουν τον σύλλογο.
Ο συνδυασμός «Νέα Πορεία Ιατρών Κορινθίας» έχει ξεχωρίσει νέα και φρέσκα πρόσωπα με μοναδική διάθεση να προσφέρουν και όχι να αυτοπροβληθούν. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, που μαζί με τον φίλο και συνάδελφο Παναγιώτη Φαρμάκη, επιλέξαμε να δώσουμε τη μάχη μαζί σας και να φέρουμε νέο αέρα.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου είναι το επαγγελματικό μας σπίτι και χρειάζεται νέους ανθρώπους με φιλοδοξία και όραμα. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για την ελληνική κοινωνία, που τα συμφέροντά μας βάλλονται από νέες πολιτικές τάσεις (μνημόνιο, «σοφοί» της υγείας κλπ), αποφάσισα να εκδηλώσω την αγανάκτησή μου και να χαράξουμε μαζί τη Νέα Πορεία του συλλόγου μας…


Χρυσοβαλάντης Μέλλος
Ειδικευόμενος Γενικός Ιατρός Γ.Ν. Κορίνθου
Πρόεδρος Συλλόγου Ειδικευόμενων Ιατρών Νομού Κορινθίας
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Ιατρών Κορινθίας